Έχετε το λόγο μας

To Room Hospitality Athens & Greece είναι μια ιδέα-συνέχεια μιας σειράς blogs που ο υπογράφων θεωρεί «δωρεάν οχήματα» για ένα ου-τοπικό ταξίδι στο φιλοξενείο-γη. Στο δρόμο ο οδηγός συναντά τοπία, καταλύματα, αξιοθέατα, ανθρώπους, φαινόμενα, ιδέες που μετά από μία αφ-αιρετική αξιολόγησή τους, αποτυπώνει τις εντυπώσεις του με ιδιαίτερο τρόπο. Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο-γη για το όμορφο αυτό ταξίδι και την δωρεάν παροχή άπειρων αγαθών και υπηρεσιών στους παραμένοντες … Παράλληλα μοντέρνα ή παραδοσιακά καταλύματα καλούνται να αποδείχνουν κάθε στιγμή την ικανότητα τους να αποπληρώνουν με ωραίο, σεμνό και value for money τρόπο τις ανάγκες των πελατών τους.

Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

NIH Newsletter, (6) ζωντανή η ελπίδα για επανεκκίνηση, 2021, προετοιμασία, για 2022


Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

Σας ευχόμαστε να είστε υγιής εσείς και το οικογενειακό σας περιβάλλον. Όλοι μας γνωρίζουμε πόσο δύσκολη και σύνθετη είναι η σημερινή συγκυρία λόγω πανδημίας. Με αγωνία παρακολουθούμε την εξέλιξη της επιστήμης και των μέτρων που βάζουν φρένο σε αυτήν. Με ελπίδα ακολουθούμε κάθε φτερούγισμα ταξιδιάρικου πουλιού που προαναγγέλλει κρατήσεις, αφίξεις, δοκιμές, διαμονές και εν γένει διακοπές. Ανάλογα προετοιμάζεται ο καθένας μας από το πόστο θεσμό, ιδιωτικό ή δημόσιο να κάνει το καλλίτερο.

Η πλατφόρμα μας Nova Idea Hospitality (NIH) είναι κατάλληλα προετοιμασμένη και φορτωμένη με συνεργασίας με διάφορα καταλύματα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της επόμενης μέρας δηλαδή του 2022 καθόσον «οι μαμάδες πριν τα παιδιά πεινάσουν, μαγειρεύουν» θα λέγαμε παραφράζοντας γνωστή ρήση. Αλλά πάντα στο τουρισμό έτσι δεν γίνονταν.. ? Παρ' όλα αυτά ευελπιστούμε και φέτος για κάποια ανάκαμψη αλλά και προετοιμαζόμαστε για του χρόνου…

Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στα request σας για τιμές net καινοτόμων υπηρεσιών και προϊόντων των συνεργατών μας. Αναμένουμε λοιπόν την χαρά της επαφής μαζί σας για να βγείτε στην αγορά εγκαίρως και να αποκομίσετε τις μέγιστες κρατήσεις.

Με εκτίμηση / Themistoklis Bourtzinakos & Christos S.Roumeliotis
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6974642180 | 695581782
Παρνασσού 2, Πλατεία Κλαυθμώνος, Αθήνα
Email: info@novaideahospitality.com
https://www.novaideahospitality.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου