Έχετε το λόγο μας

To Room Hospitality Athens & Greece είναι μια ιδέα-συνέχεια μιας σειράς blogs που ο υπογράφων θεωρεί «δωρεάν οχήματα» για ένα ου-τοπικό ταξίδι στο φιλοξενείο-γη. Στο δρόμο ο οδηγός συναντά τοπία, καταλύματα, αξιοθέατα, ανθρώπους, φαινόμενα, ιδέες που μετά από μία αφ-αιρετική αξιολόγησή τους, αποτυπώνει τις εντυπώσεις του με ιδιαίτερο τρόπο. Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο-γη για το όμορφο αυτό ταξίδι και την δωρεάν παροχή άπειρων αγαθών και υπηρεσιών στους παραμένοντες … Παράλληλα μοντέρνα ή παραδοσιακά καταλύματα καλούνται να αποδείχνουν κάθε στιγμή την ικανότητα τους να αποπληρώνουν με ωραίο, σεμνό και value for money τρόπο τις ανάγκες των πελατών τους.

Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

ΝΙΗ: Revenue management, Διαχείρηση Εσόδων (3)


H Nova Idea Hospitality (NIH) είναι ένα team έμπειρων επαγγελματιών που προτείνουν ένα ιστότοπο, εργαλείο πολλαπλών χρήσεων. Η ΝΙΗ απευθύνεται πρώτον σε ξενοδόχους, ιδιοκτήτες καταλυμάτων ενοικίασης δωματίων. Ο covid-19 στο πέρασμά του αφήνει πολλά τραύματα. Σε πολλούς επιχειρηματίες παρέχει όμως νέες δυνατότητες. Η ΝΙΗ δίνει νέα πνοή και νέο περιεχόμενο διαχείρισης εσόδων στη βάση αρχών εχεμύθειας, διαφάνειας, χρηστής διαχείρισης των επιχειρηματικών «μυστικών» των συνεργατών της. Εξ άλλου η ΝΙΗ δένει την διαχείριση σε ένα εν δυνάμει νέο πελατειακό κύκλο, μεμονωμένων, χοντρεμπόρων ή άλλων μεσαζόντων που αναζητεί κατάλυμα ή συνεργασίες σε ανταγωνιστικές τιμές για διαμονές. Αυτό (θα) γίνεται και μέσω της μοντέρνας μηχανής κρατήσεων (https://bookonlinenow.net) που διαθέτει και ενδιαφέρουσες συνεργασίες της πλατφόρμας ΝΙΗ με καταλύματα.

H NIH συλλέγει δεδομένα, μελετά τον ανταγωνισμό, αναλύει, σχεδιάζει, προβλέπει και ελέγχει. Παράλληλα η NIH συνεργάζεται με εξειδικευμένη εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων, social media, marketing, e-mail marketing, Search engine optimization, google adwords, υπηρεσίες live streaming, webhosting και είναι σε θέση να υποβάλει τις καλύτερες προτάσεις καταμερισμού και διανομής των προϊόντων του καταλύματος στην αγορά. Η ομάδα NIH είναι σε εγρήγορση και ετοιμότητα να αναλάβει το έργο σας σε  πνεύμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης συνεργασίας και long term οφέλους. H NIH απευθύνεται σε επισκέπτες που αναζητούν ευκαιρίες κρατήσεων, χοντρέμποροι, μεμονωμένοι, ΟΤΑ_δες, Offline_δες παρόχοι, ενδιάμεσοι κλπ. μπορούν να αιτηθούν δωματία με πάρα πολύ καλούς όρους. Βλέπε λοιπόν αγαπητέ επισκέπτη τη προσαρτημένη σούπερ μοντέρνα πλατφόρμα κρατήσεων: https://bookonlinenow.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου