Έχετε το λόγο μας

To Room Hospitality Athens & Greece είναι μια ιδέα-συνέχεια μιας σειράς blogs που ο υπογράφων θεωρεί «δωρεάν οχήματα» για ένα ου-τοπικό ταξίδι στο φιλοξενείο-γη. Στο δρόμο ο οδηγός συναντά τοπία, καταλύματα, αξιοθέατα, ανθρώπους, φαινόμενα, ιδέες που μετά από μία αφ-αιρετική αξιολόγησή τους, αποτυπώνει τις εντυπώσεις του με ιδιαίτερο τρόπο. Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο-γη για το όμορφο αυτό ταξίδι και την δωρεάν παροχή άπειρων αγαθών και υπηρεσιών στους παραμένοντες … Παράλληλα μοντέρνα ή παραδοσιακά καταλύματα καλούνται να αποδείχνουν κάθε στιγμή την ικανότητα τους να αποπληρώνουν με ωραίο, σεμνό και value for money τρόπο τις ανάγκες των πελατών τους.

Κυριακή 18 Ιουλίου 2021

Απόδραση στο Αγκίστρι, αξέχαστες ρομαντικές, οικολογικές διαμονές στο www.meltemistudios.gr, ασυναγώνιστες τιμές, 200 φωτό

www.meltemistudios.gr

Απόδραση στο Αγκίστρι!


Υπέροχη Κυριακή στο Πειραιά. Όλα ξεκινάνε από ένα smoothies.  Μάγκο, Ανανά, Ροδάκινο.
Σε προετοιμάζει για το ταξίδι. Εξαιρετικό το εσπρεσάκι σε κυπελάκι με κρύο νερό ούτε φρέντο έτσι..  Και το κρουασανάκι. Όλα τέλεια και το service ακόμα καλύτερο. Νοικοκυριό στο μαγαζί και καλή καθαριότητα από τον τεχνικό καθαρισμού του δήμου Πειραιά στο πεζοδρόμιο. Δικαίως  κέρδισε το διπλό εσπρεσσάκι του. Στη βάρδια του ότι ώρα θελήσει. Το κατάστημα περιμένει είναι πληρωμένο.

Φέρι Ποσειδών:  Κατάλληλο για ρομαντικό ταξίδι 1.30 ώρας. Το αξίζετε. Μην βιάζεστε.. Ποτέ.  Απολαύστε τις θαλάσσιες αργοσαρωνικές στιγμές. Έλεγχος covid πριν τον καταπέλτη. Άψογος. Πιστοποιητικά ηλεκτρονικά αντιπαραβολή με ταυτότητα ΟΚ. Έλεγχος εισιτηρίου και κατάστρωμα σε αναπαυτική πολυθρόνα. Πλήρες το deck από νέους και άλλους επιβάτες με χαρούμενα πρόσωπα. Υποθέτω, με αγωνία και ηρεμία, σοσιαλομιντιομανία προσήλωση απολαμβάνουν τις στιγμές, τις φωνές, το όνειρο, το μπάνιο, την ξεγνοιασιά σε μια μικροακρογιαλιά.



"Μια νύχτα με φεγγάρι θα ρίξω παραγάδι και θάρθω να σε να σε κλέψω.. λέει το τραγούδι".

Αίγινα η Αγκίστρι;
Σαφώς Αγκίστρι.
Γιατί;
Γιατί έτσι..σε ..αγκιστρώνει..  με δόλωμα..  εκπλήξεις  και πολλά θέλγητρα..
Από πολύ μακριά.. ακόμα και από τα σόσιαλ μίντια..

Γιατί σε επανασυνδέει με τη μικροφύση, το μικροκλίμα, το μικρονήσι, τη μικρολίμνη, το Μικρολίμανο, το Μικροχώρι ,τη μικροεκκλησιά, την μικροαμουδιά, με όλα τα μικρά φυσικά μεγέθη που υπενθυμίζουν την απλότητα, την γνησιότητα, τη χάρη..

Απομάκρυνση από τη ακτή-κή δηλαδή Αττική γη. Αργά μα σταθερά..καλοπροαίρετα γαλανά νερά όχι θυμωμένα με υβριστές καταπατητές, ανεπιθύμητους σχολιαστές επί παντός επιστητού. Ωχ αδελφέ.. είπαμε αποτοξίνωση! Με Μελτέμι.. με δροσερό ύπνο με ιδιωτική θέα με ελευθερία με πισίνα προσεγμένη διαυγή με σκάλα και smoοthies.

Μεγαλοχώρι: σχετικό είναι μεγαλύτερο από τα μικρότερα "ναυτοχώρια" του νησιού.
Οι κάτοικοι αυτόχθονες με ρίζες και καταγωγές που χάνονται βαθιά στη δημόσια ιστορία. Αλλά κυρίως ναυτικές ιστορίες που θα τις ζήλευε και ο ..Καββαδίας. Σίγουρα υπήρξαν και υπάρχουν παρόμοιοι. Ήρωες. Μάρτυρες. Άξιοι οικογενειάρχες. Άξιοι καπεταναίοι, μηχανικοί, ναύτες λοστρόμοι.. με ιδρώτα και πολύ κόπο σμίλεψαν κτίρια, δομές, έκαναν ένα νησί μπουτίκ.

Πλησιάσαμε Αίγινα.. δεν μας ενδιαφέρει.. αυτή τη φορά.. πλησιάζουμε Αγκίστρι.. πιο γνήσιο και γαλάζιο και αλμυρό το μπλε..

Αγκίστρι αγκιστράκι μου
Είσαι το κομπολογάκι μου
Που δεν με αγκιστρώνει
Ούτε με πληγώνει και με
απλή ομορφιά με σκλαβώνει
Ζει ο βασιλιάς Σάρωνας;

Αγκίστρι αγκιστράκι μου
Είσαι το καλοκαιράκι μου
Είσαι το μελτεμάκι μου
Που κάθε μέρα με δροσίζει
Και τα πανιά φουλ ξανοίγει
Ζει ο βασιλιάς Σάρωνας;

Ναι ναι!  Βεβαίως καλοπιάνει μια ελαφίνα στο Κοντάρι..(το πιο ψηλή κορυφή)  αυτή την φορά δεν θα την κυνηγήσει μέχρι τη θάλασσα  για να μην πνιγεί όπως τότε ..και χάσουν την παρέα οι ελαφοαγαπητικοι!

Αίγινα..
Γλάρος..
Έγινα γλάρος..(λεκτικό)
Και πέταξα στ΄' Αγκίστρι..

Και με ώθησε το Μελτεμάκι στο www.meltemistudios.gr


Για μία νέα απόδραση μια νέα εμπειρία..
Μία δροσερή ρομαντική διαμονή..

Αγκίστρι λοιπόν πολύ κοντά, 1ώρα + 30 λεπτά με συμβατικό καράβι.
55 λεπτά με Δελφίνι..
Ρίξαμε και μια ματιά για το Αγκίστρι στη :  βικιπαίδεια.

Εμείς τα δικά μας. Εμείς τα όνειρα μας. Εμείς τα μελτέμια μας. Εμείς το χαλβά μας.. ελαφρύ η βαρύ δεν πειράζει κανένα.. Απολαμβάνουμε τα πεπραγμένα.. τα γενόμενα .. και τα μελλούμενα. Χαλαρά..  Ευτυχώς το ανύπαρκτο αυτοκίνητο μου στο γκαράζ του πλοίου δεν εμποδίζει κανένα.. άλλωστε το όλο εγχείρημα Πειραιάς Αγκίστρι με αυτοκίνητο ένα άτομο 81€, με επιστροφή 09.00-20.30. Αν δεν το πάρετε μαζί σας και δεν έχετε πολλά μπαγάζια μπορείτε να περπατήσετε κατά μήκος της ακτής.. προς το  https://www.meltemistudios.gr/

Μετάβαση Σκάλα Μεγαλοχώρι με τα πόδια και μια βαλίτσα με ροδάκια.. Γραφικά παραθαλάσσια παγκάκια σε κιβόστρωτος  γραφικός δρόμος. Γνωριμία με τις φιλόξενες μικροπαραλίες. Θα μπορούσε κάθε μία να έχει και ένα μυθικό όνομα. Να και οι δύο οργανωμένες πλαζ με λεπτή άμμο στο Μεγαλοχώρι κάτω από το Μελτεμάκι.

To λεωφορείο πέρασε και με άφησε αδιάφορο.
Η ήλιος τυφλώνει την οθόνη του κινητού στην τύχη οι φωτογραφίες..
Τα αθώα κυματάκια σβήνουν τη δίψα τους για παραλία ασταμάτητα.. ο κόσμος λούζεται ξέγνοιαστα..

Μια επίσκεψη αστραπή σε ένα boutique νησί. Το Αγκίστρι.
Σε ένα boutique ξενοδοχείο.
Διαμονή σε εξαιρετικής θέας και άνεσης studioς

1.    Τηλεφωνικές κρατήσεις σταθερό Phone: 2297 091057
2.    google maps https://goo.gl/maps/VA2hfjTFRgPkGGaV7    
3.    Τηλεφωνικές κρατήσεις κινητό : +30 698 390 4130 (κ.Κατερίνα)

Σας περιμένουν υπέροχοι άνθρωποι να σας εξυπηρετήσουν.
Απολαύστε τη ζωή, τη θάλασσα, το πράσινο, το καθαρό αέρα, www.meltemistudios.gr






































































































































































































 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου