Έχετε το λόγο μας

To Room Hospitality Athens & Greece είναι μια ιδέα-συνέχεια μιας σειράς blogs που ο υπογράφων θεωρεί «δωρεάν οχήματα» για ένα ου-τοπικό ταξίδι στο φιλοξενείο-γη. Στο δρόμο ο οδηγός συναντά τοπία, καταλύματα, αξιοθέατα, ανθρώπους, φαινόμενα, ιδέες που μετά από μία αφ-αιρετική αξιολόγησή τους, αποτυπώνει τις εντυπώσεις του με ιδιαίτερο τρόπο. Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο-γη για το όμορφο αυτό ταξίδι και την δωρεάν παροχή άπειρων αγαθών και υπηρεσιών στους παραμένοντες … Παράλληλα μοντέρνα ή παραδοσιακά καταλύματα καλούνται να αποδείχνουν κάθε στιγμή την ικανότητα τους να αποπληρώνουν με ωραίο, σεμνό και value for money τρόπο τις ανάγκες των πελατών τους.

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

MENU & Θεραπείες & Silicium+ στο Le Spa Andriana Dion Palace Λιτόχωρο 'Eκπτωση 10-15% επί όλων των τιμοκαταλόγων από την Hotelcoupons!

Zήστε μοναδικές στιγμές ηρεμίας, με φυσική περιποίηση. Δώστε την ευκαιρία στα κύτταρα του δέρματός σας να θραφούν με πηλό και μέταλλα και να αναζωογονηθούν. Το σώμα σας, τα πόδια σας έχουν ανάγκη να βρεθούν σε πλήρη αρμονία με τη ψυχή σας μέσα από ένα κατάλληλο μασάζ. Το Le Spa Andriana αναλαμβάνει τη προετοιμασία αθλητών για προπόνηση και παρέχει χαλαρωτικό μασάζ για μετά. Το Le Spa Andriana προσφέρει ολιστικές στιγμές και θεραπείες προσώπου και σώματος με ενυδάτωση με εσπεριδοειδή και πράσινο τσάι, peeling. Περιποίηση προσώπου και σώματος με κάρδαμο και κακάο, μασάζ με ζεστές πέτρες, peeling με μαύρη ζάχαρη.  Συνιστάται επίσκεψη του Spa (πισίνα, σάουνα) πριν από τις θεραπείες. Η ομάδα του Spa προτείνει ειδικά προγράμματα δράσης για βελτίωση της συγκέντρωσης, αύξηση της αντίστασης στο στρες, αύξηση της εγκεφαλικής δραστηριότητας, βελτίωση της μνήμης, και της απόδοσης! Οι ειδικοί θεραπευτές  προτείνουν για εκείνη 3 μοναδικές προσώπου όπως ήρεμη, ορυκτή και με υπογραφή! Για εκείνον έχουν δύο άπαιχτες λύσεις: ενυδατική αποτοξίνωση προσώπου και Sillicium θεραπεία. Σταματήστε το χρόνο να γερνά το πρόσωπό σας.

Γεμίστε τη ζωή σας με ευεξία και θεραπεία μαλλιών, σώματος και προσώπου! Μπάνιο με αρωματικά, με γάλα ή αιθέρια έλαια σας περιμένει! Δοκιμάστε τον υδάτινο χορό Whiripool, Nuova spa, νερό με πίεση  ή και Vichy Showers.
Το αδυνάτισμα μέσω θεραπειών (trilogical treatment, slimming massage, 10 θεραπείες) ή με τη χρήση μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας είναι η εξειδίκευσή μας. Προσθέστε στη ζωή σας αξέχαστε στιγμές ομορφιάς επιλέγοντας ανάμεσα ή και όλες τις φροντίδες μας για hair removal, μακιγιάζ, μανικιούρ, περιποίηση χεριών ποδιών, βάψιμο νυχιών α λα Γαλλικά!
Αξιοποιήστε τα μοναδικά πακέτα "club" γυμναστηρίου, χαμάμ, σάουνας, πισίνας σε πολύ προσιτές τιμές ελεύθερα! Πακέτα Spa "αρμονία", "αναζοωγόνηση", "ευεξία", "Zen" ή λοκληρωμένα πακέτα.
Ως επιστέγασμα των προσπαθειών της συμμετοχής του εαυτού σας στα προγράμματα χαλάρωση προσφέρετε του δώρα, δώρα, δώρα... προϊόντα sillicium+ και πολλές πολλές άλλες ανέσεις του "LE SPA" http://www.reahotels.gr και http://www.akd.fr της Adriana Karembeu στο Dion Palace.
Ανοιχτά 7 μέρες την εβδομάδα από 10.00 έως 20.00 κάθε Παρασκευή ανοιχτά έως 22.00 στη Γρίτσα (λιμάνι Λιτοχωρίου), Ελλάδα, 60200. Τηλέφωνο : +30 23520-61431 e-mail: spa.dionpalace@akd.fr
Αναζητήστε τους τιμοκαταλόγους στο site : http://www.reahotels.gr.
Ειδική προσφορά από την http://www.hotelcoupons.gr ή την http://www.deal-on.gr. 'Eκπτωση 10-15% επί όλων των τιμοκαταλόγων μέσω της Hotelcoupons! Τα πακέτα είναι δυνατόν να συνδιαστούν και με πακέτα παραμονών στα ξενοδοχεία Dion Palace ή Olympian Bay!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου