Έχετε το λόγο μας

To Room Hospitality Athens & Greece είναι μια ιδέα-συνέχεια μιας σειράς blogs που ο υπογράφων θεωρεί «δωρεάν οχήματα» για ένα ου-τοπικό ταξίδι στο φιλοξενείο-γη. Στο δρόμο ο οδηγός συναντά τοπία, καταλύματα, αξιοθέατα, ανθρώπους, φαινόμενα, ιδέες που μετά από μία αφ-αιρετική αξιολόγησή τους, αποτυπώνει τις εντυπώσεις του με ιδιαίτερο τρόπο. Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο-γη για το όμορφο αυτό ταξίδι και την δωρεάν παροχή άπειρων αγαθών και υπηρεσιών στους παραμένοντες … Παράλληλα μοντέρνα ή παραδοσιακά καταλύματα καλούνται να αποδείχνουν κάθε στιγμή την ικανότητα τους να αποπληρώνουν με ωραίο, σεμνό και value for money τρόπο τις ανάγκες των πελατών τους.

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

"Sweet Memories" Ξυλόκαστρο (σχέδιο)

Φυρίκια Ανω Τρικάλων Σεπ.2011
Προσφορά "Sweet Memories" : Για τους εραστές της ποίησης, του πράσινου, της θάλασσας και του βουνού. Το Ξυλόκαστρο 110 χιλιόμετρα από την Αθήνα τα συνδιάζει όλα. Είναι μια φροντισμένη, καθαρή, με χρώμα κομώπολη που λαχταρά τις επισκέψεις ανθρώπων όλων των ηλικιών για τους παρουσιάσει τα θέλγιτρά της. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που ο Ουράνης της αφιέρωσε ένα πολύ όμορφο πεζό. Μια αφορμή το Ξυλόκαστρο λοιπόν, τα Τρίκαλα, Το βουνό της Παναγίας δυτικά, ανατολικά η αρχαία διαχρονική αρχαία Σικυών, η Στυμφαλία, η Λίμνη Δόξα και η δυνατότητα να βρεθεί κανείς εκδρομικά και πάλι στο Ξυλόκαστρο ή τη Συκιά όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο Sweet Memories. Ναί εδώ σας περιμένουμε, για να σας φιλοξενήσουμε, να σας ξεναγήσουμε στo Ξυλόκαστρο, να σας θυμίσουμε στίχους του, να δειπνήσετε ρομαντικά, να κάνετε το μπάνιο σας στην πισίνα και τη απέραντη γαλάζια θάλασσα του Κορινθιακού με τη βοτσαλοστρωμένη παραλία. Το ξενοδοχείο με το μεγάλο πλεονέκτημα της σύνδεσης του παρελθόντος με το σήμερα και τους ανθρώπους του να δίνουν τον καλλίτερο εαυτό στην ποιοτική εξυπηρέτηση είναι ό,τι σας χρειάζεται για πραγματική χαλάρωση ! Διάρκεια : 3 ημέρες (2 διανυκτερεύσεις) με δυνατότητα συντόμευσης του προγράμματος σε 2 μέρες 1 νύκτα. Αγορά από 1 κουπόνι για 2 άτομα αξίας ... Η προσφορά "Sweet Memories"περιλαμβάνει ανά ημέρα:
  1. Διαμονή σε Deluxe Double Sea View (κατόπιν διαθεσιμότητας)
  2. Καλάθι με φρούτα εποχής και ένα μπουκάλι κρασί κατά την άφιξη.
  3. Δείπνο στο υψηλής αισθητικής a la carte εστιατόριο όπου κορυφαίες γαστρονομικές δημιουργίες βασισμένες σε μεσογειακές συνταγές και πιάτα gourmet εκλεπτυσμένων γεύσεων
  4. Έκπτωση 20% σε επιλεγμένα προγράμματα spa του ξενοδοχείου
  5. Δωρεάν 1 χαλαρωτικό zen massage για 2 άτομα.
  6. Early check in και late check out, κατόπιν διαθεσιμότητας.
Συμπληρωματικές διευκρινήσεις:

  1. Επιπλέον διανυκτερεύσεις : Έκπτωση 5% (κράτηση μέσα από την Hotel Coupons).
  2. Δείπνο set menu (Table d' hôte) 3 πιάτων (με 2 επιλογές πρώτου και 2 δευτέρου, σαλάτα, επιδόρπιο)
  3. Το κρασί στο δωμάτιο είναι προσφορά της Hotel Coupons !
  4. Η κράτηση Ισχύει για διαμονές για όλο τον Μάιο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο
  5. Κάθε χρήστης που συμπληρώνει μέσα από την Hotel Coupons 10 αγορές δικές του ή φίλων του 2 ατόμων αποκτά το δικαίωμα από την τελευταία έκπτωσης για την επόμενη αγορά 2% που επιβαρύνει την ιδία.
  6. Ο πελάτης έχει άμεση επικοινωνία με την Διευθύντρια του πληροφόρηση και υποστήριξη για τη δυνατότητα ιστιοπλοϊκής ή άλλης βόλτας στηπεριοχή με pick nick , επίσκεψης αρχαιολογικού χώρου ή περπάτημα σε χαραγμένα μονοπάτια στη γύρω πλούσια από φυσική και γεωλογική ομορφιά φύση.
  7. Παροχή δωρεάν ξαπλώστρας και μπουρνούζι από το ξενοδοχείο για την πισίνα ή την θάλασσα.
  8. Δωρεάν ύστερα από κράτηση παραχώρηση γηπέδου τένις - βραδινές ώρες με χρέωση.
  9. Ο επισκέπτης έχει δωρεάν 2 εισιτήρια επίσκεψης του αρχαιολογικού χώρου αξίας 8 ευρώ.
Περιγραφή του Ξενοδοχείου βλέπε :  http://www.sweetmemories.gr


Πρόγραμμα 3 ημερών (2 διανυκτερεύσεων) : (Σχέδιο τροποποιήσιμο και εναλλακτικό)

1η ημέρα: Άφιξη: 
(ενδεικτικές ώρες και δραστηριότητες)
12.00 : Αφιξη και  εγκατάσταση στο δωμάτιο
12.30 : Αναγνωριστική βόλτα στο ξενοδοχείο
13.00 :  Μπάνιο στη πισίνα του ξενοδοχείου (παροχή δωρεάν ξαπλώστρα και μπουρνούζι ξενοδοχείου)
14.00 : Μπάνιο στον υπέροχο Κορινθιακό (μπουρνούζι ξενοδοχείου)
17.00 : Welcome drink στο Bar του ξενοδοχείου και κουβέντα με εκπρόσωπο του Ξενοδοχείου
21.00 : Δείπνο (ειδικό gourmet menu) στην αίθουσα του εστιατορίου, μικρή έκπληξη.
2η ημέρα :
Πρωϊνό στο εστιατόριο. Εκδρομή το γύρο της ορεινής Κορινθίας ή στα Τρίκαλα.
3η ημέρα : 
Πρωϊνό στο εστιατόριο. Χαλάρωση στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, μπάνιο και χαλαρωτικό massage, spa στις εγκαταστάσεις του Spa με μια κουφαία επιλογή από τη πλούσια γκάμα των προτεινόμενων θεραπειών).  Δείπνο (ειδικό gourmet menu) στην αίθουσα του εστιατορίου, μικρή έκπληξη. H 2η και η 3η ημέρα μπορεί να αναλλαχθούν.
4η ημέρα : 
17.00 : Αναχώρηση από το δωμάτιο, το δωμάτιο και την περιοχή με τις καλλίτερες εντυπώσεις.
120 km 2 ώρες και 27 λεπτά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου