Έχετε το λόγο μας

To Room Hospitality Athens & Greece είναι μια ιδέα-συνέχεια μιας σειράς blogs που ο υπογράφων θεωρεί «δωρεάν οχήματα» για ένα ου-τοπικό ταξίδι στο φιλοξενείο-γη. Στο δρόμο ο οδηγός συναντά τοπία, καταλύματα, αξιοθέατα, ανθρώπους, φαινόμενα, ιδέες που μετά από μία αφ-αιρετική αξιολόγησή τους, αποτυπώνει τις εντυπώσεις του με ιδιαίτερο τρόπο. Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο-γη για το όμορφο αυτό ταξίδι και την δωρεάν παροχή άπειρων αγαθών και υπηρεσιών στους παραμένοντες … Παράλληλα μοντέρνα ή παραδοσιακά καταλύματα καλούνται να αποδείχνουν κάθε στιγμή την ικανότητα τους να αποπληρώνουν με ωραίο, σεμνό και value for money τρόπο τις ανάγκες των πελατών τους.

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Διακοπές εκτός κρίσης 30 ευρώ HB το δίκλινο στο Ionian Beach Hotel 3* Λακόπετρα Αχαίας από 2/6-7/7/2103

Tο ξενοδοχείο Ionian Beach Bungalows Resort στην Αχαΐα, άνοιξε τις εγκαταστάσεις του την πρώτη Ιουνίου 2013. Να πως περιγράφει τον εαυτό του το ίδιο : "Ionian Beach Bungalows Resort είναι ένα όμορφο ξενοδοχείο διακοπών με 82 bungalows που απλώνεται σε μια έκταση 40 στρεμμάτων που τελειώνει σε μια μεγάλη αμμώδη παραλία στη Βορειοδυτική Πελοπόννησο. Ένα αγαπημένο σημείο διακοπών για την ελληνική οικογένεια για πολλά χρόνια, προσφέρει γαλήνη και ηρεμία σε ένα εκπληκτικό περιβάλλον, όπου συνδυάζει βουνό και θάλασσα και έχει μαγευτική θέα προς το Πατραϊκό κόλπο. Τα μεμονωμένα δωμάτια (μπανγκαλόου) είναι επιπλωμένα με αυθεντικό ελληνικό ύφος, και το κάθε ένα έχει δικό του μπάνιο, air-condition, τηλεόραση, ψυγείο και μια ευρύχωρη βεράντα με θέα τη θάλασσα ή στον κήπο"



H διεύθυνση του ξενοδοχείου  όπως κάθε χρόνο δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία στις ομάδες του πληθυσμού που έχουν ανάγκη ευκαιριών διακοπών σε καλά οργανωμένες και με παράδοση φιλοξενίας μονάδες χαμηλού budget αλλά με εγγύηση ποιότητας υπηρεσιών, όπως το Ionian Beach Hotel και τους προσφέρει μια πολύ καλή τιμή γνωριμίας και φιλίας δέκα πέντε (15) ευρώ την διανυκτέρευση με ημιδιατροφή δηλ. πρωινό πλούσιο μπουφέ και βραδινό φαγητό επίσης σε υπέροχο μπουφέ.... min. 2-3 διανυκτερεύσεις.
Μην χάσετε λοιπόν την ευκαιρία, οργανωθείτε, προγραμματίστε εξασφαλίστε προ-διακοπές, εκδρομές, αποδράσεις ευκαιρίας με λίγα ευρώ κόστος διαμονής από 1η Ιουνίου 2013 μέχρι και 7 Ιουλίου 2013. Μετά οι τιμές αλλάζουν αλλά μην απαγοητεύεσθε πάντα υπάρχουν ευκαιρίες  Σας εύχομαι καλό καλοκαιράκι... μην αφήνετε τις ευκαιρίες...
Χρίστος Ρουμελιώτης, τηλ +30 6973 021 194. Site http://www.ionianbeach.gr /

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου