Έχετε το λόγο μας

To Room Hospitality Athens & Greece είναι μια ιδέα-συνέχεια μιας σειράς blogs που ο υπογράφων θεωρεί «δωρεάν οχήματα» για ένα ου-τοπικό ταξίδι στο φιλοξενείο-γη. Στο δρόμο ο οδηγός συναντά τοπία, καταλύματα, αξιοθέατα, ανθρώπους, φαινόμενα, ιδέες που μετά από μία αφ-αιρετική αξιολόγησή τους, αποτυπώνει τις εντυπώσεις του με ιδιαίτερο τρόπο. Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο-γη για το όμορφο αυτό ταξίδι και την δωρεάν παροχή άπειρων αγαθών και υπηρεσιών στους παραμένοντες … Παράλληλα μοντέρνα ή παραδοσιακά καταλύματα καλούνται να αποδείχνουν κάθε στιγμή την ικανότητα τους να αποπληρώνουν με ωραίο, σεμνό και value for money τρόπο τις ανάγκες των πελατών τους.

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

Εντυπώσεις από μία επίσκεψη στο Ξενοδοχείο www.vathihotel.gr στο Γύθειο, Βαθύ, Μάνη, Λακωνία

Η Μάνη είναι ένας  μαγνήτης γεωφυσικού κάλλους τοποθετημένος σοφά από τον πλάστη στο νοτιότερο άκρο της Ελλάδας. Προσελκύει περιηγητές, περαστικούς, τουρίστες, μελετητές της ιστορίας της, διανοούμενοι και θαυμαστές του τοπίου της. Οι επισκέπτες έχουν άπειρες επιλογές χαλάρωσης σε καταλύματα και υποδομές που έχουν ενσωματώσει τις αρχιτεκτονικές παραδόσεις και την από καρδιάς φιλοξενία των κατοίκων.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα  είναι το ξενοδοχειακό συγκρότημα στολίδι της περιοχής που λέγεται VATHI HOTEL. «Χωριό (ξενοδοχείο) που φαίνεται, κολαούζο (οδηγό) δεν θέλει» λέει μια παλιά παροιμία και εδώ νομίζουμε ότι ταιριάζει απόλυτα. Μια αναζήτηση στο διαδίκτυο «www.vathihotel.gr»  «Βαθύ, Μάνη» θα σας πείσει. Οι αναφορές  του ξενοδοχείου και οι εικόνες  της περιοχής είναι άπειρες. Η πρόσβαση στο τόπο εξαιρετικά εύκολη μέσα από ένα καλό εθνικό οδικό δίκτυο με οδηγό τα  https://goo.gl/maps/uqsc42rKyYqFnWJR9

Το ασυγκρότητα αποτελείται από ένα εξαιρετικής αρχιτεκτονικής κυρίως κτίριο με ορόφους και μπαλκόνια διαφορετικών επιπέδων και μοναδικών θεάσεων. Η οροφή του φιλοξενεί μια καταγάλανη πισίνα που συνομιλεί με την φυσική θαλάσσια ατέλειωτη γαλάζια λεκάνη που απλώνεται στο βάθος σε λίγα μέτρα και σας καλεί να την απολαύσετε.

Μία σειρά πέτρινων κατοικιών καστρόπυργων πλαισιώνει το κεντρικό κτίριο από νότια και κάνει τους ενοίκους σε πλήρη άνεση να ονειρεύονται με τη βοήθεια του φυσικού περιβάλλοντος και της εσωτερικής διακόσμησης την εποχή των Γρηγοράκηδων!

Η οικοδέσποινα Κυρία Αλεξάνδρα Κανελλάκη ενσωματώνει την αρχοντιά, τον επαγγελματισμό, την ευγένεια, την φιλοξενία , την ταχύτατη εξυπηρέτηση και την αυθεντικότητα του brand του VATHI HOTEL.

Σε μία από καρδιάς συνάντηση που είχαμε μας περιέγραψε εν τάχει τα κρυμμένα μυστικά του τόπου της και μας ανέλυσε πως επιτυγχάνει τόσο μεγάλα σκορ ικανοποίησης στην εξυπηρέτηση των επισκεπτών πχ εννέα (9) booking.com. Το είδαμε με τα μάτια μας πως συνδιαλέγεται με τους πελάτες άλλωστε.  Μας εξήγησε επίσης με πιο τρόπο αντιμετώπισε την συγκυρία του covid-19 και τον βρήκαμε πολύ smart, ευέλικτο και αποτελεσματικό. Και «η πίτα ολάκερη και το αφεντικό χορτάτο!»  Λύσεις υπάρχουν και ο σωστός «ξενοδόχος ξέρει!». Το ζήτημα της εποχικότητας το πολυξενοδοχείο με τα δωμάτια τύπου καστρόσπιτα και τα κλασσικά δωμάτια με τα σαλόνια και τα όμορφα μπαλκόνια είναι θέση να το αντιμετωπίσει καθώς διαθέτει σε πολλά από αυτά τζάκι και θέρμανση. Γι’ αυτό το θέμα θα κάνει και ειδική promotion με προγράμματα από off line travel agents και την οποία θα υποστηρίξει η Nova Idea Hospitality.

Ο Κύριος Κανελλάκης με τον οποίο είχαμε μια πολύ φιλική κουβέντα μας παρουσίασε το όραμα της επένδυσής και τις εξαιρετικές ευαισθησίες για την ανάπτυξη της περιοχής, και την ποιότητα των υπηρεσιών των τοπικών θεσμών.

Αποδράστε λοιπόν φίλοι μας  με εμπιστοσύνη και ανυπομονησία στη βαθειά παραλιακή Μάνη. Το Βαθύ με το www.vathihotel.gr , με κατάλληλα προγράμματα και προσφορές για όλες τις εποχές σας περιμένει.

Γύθειο, Βαθύ, Λακωνίας – Μάνη (14χιλ. απόσταση)

6/9/2020
Μπουρτζινάκος Θεμιστοκλής
Ρουμελιώτης Χρήστος
Visit also for fresh sea food: Το Θαλάμι
Ιωάννη Γρηγοράκη Αγερανός, Ageranos 232 00
https://goo.gl/maps/vwotcv1rhtPzbZ346





















 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου