Έχετε το λόγο μας

To Room Hospitality Athens & Greece είναι μια ιδέα-συνέχεια μιας σειράς blogs που ο υπογράφων θεωρεί «δωρεάν οχήματα» για ένα ου-τοπικό ταξίδι στο φιλοξενείο-γη. Στο δρόμο ο οδηγός συναντά τοπία, καταλύματα, αξιοθέατα, ανθρώπους, φαινόμενα, ιδέες που μετά από μία αφ-αιρετική αξιολόγησή τους, αποτυπώνει τις εντυπώσεις του με ιδιαίτερο τρόπο. Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο-γη για το όμορφο αυτό ταξίδι και την δωρεάν παροχή άπειρων αγαθών και υπηρεσιών στους παραμένοντες … Παράλληλα μοντέρνα ή παραδοσιακά καταλύματα καλούνται να αποδείχνουν κάθε στιγμή την ικανότητα τους να αποπληρώνουν με ωραίο, σεμνό και value for money τρόπο τις ανάγκες των πελατών τους.

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

Διαχείρηση, τουριστικές, επιχειρήσεις, online, offline, κρατήσεις, τουρισμός, εταιρεία, συμβόλαια, ΟΤΑ, media, PMS, revenue, management, newsletter, 9/2/2021


H Nova Idea Hospitality ειδικεύεται στο νευραλγικό κομμάτι της διαχείρισης ακινήτων, και υπηρεσιών Marketing στο χώρο των τουριστικών επιχειρήσεων και αξιοποιεί τα πλέον σύγχρονα εργαλεία και συνεργαζόμαστε με επιχειρήσεις που θέλουν να ασχοληθούν και με την online και offline επιχειρηματικότητα και να πετύχουν με απλό τρόπο.

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για μικρά και μεγάλα καταλύματα (Ξενοδοχεία & Εστιατόρια & Βίλες ) αλλά και για κάθε είδους Τουριστική Επιχείρηση, καλύπτοντας κάθε ανάγκη, σε Ελλάδα και Κύπρο και σύντομα και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες

Η πολυετής εμπειρία των στελεχών της Nova Idea Hospitality αλλά και το συνεχώς αυξανόμενο πελατολόγιό μας αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για μια αποτελεσματική και αποδοτική συνεργασία.

Οι δραστηριότητές της εταιρείας μας εκτείνονται και στον τομέα της εκπαίδευσης μέσω σεμιναρίων, δια ζώσης ή εξ αποστάσεως, σε επιχειρήσεις τουριστικού κλάδου, αλλά και για επαγγελματίες του μέλλοντος για την εκμάθηση και αξιοποίηση των δυνατοτήτων του διαδικτύου για την γρήγορη ανάπτυξη των επιχειρήσεων τους.

Διαθέσιμες Υπηρεσίες:
  1. Πλήρης Ανάλυση του Προφίλ του καταλύματος
  2. Αναδιαπραγμάτευση Συμβολαίων με ελεύθερη πώληση ή δέσμευση δωματίων από πλατφόρμες ΟΤΑ (Booking.com, Expedia, Airbnb κλπ.) με στοχευμένες προτάσεις.
  3. Συμβουλευτική Υποστήριξη σε αιτήματα νέων συνεργασιών
  4. Διαχείριση του Προφίλ σε Ιστοσελίδες με Κριτικές Πελατών
  5. Δημιουργία Δυναμικών Ιστοσελίδων fully responsive σε έξυπνες συσκευές (*)
  6. Δημιουργία και Διαχείριση Προβολής σε επιλεγμένα Social Media (*)
  7. E-mail Marketing (*)
  8. Πλήρης Τεχνική Υποστήριξη (*)
  9. PMS Ξενοδοχειακά Προγράμματα-Λογιστική Υποστήριξη
  10. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Σύνταξη προϋπολογισμού εσόδων εξόδων
  11. Διαχείριση των εσόδων (Revenue Management) 
  12. Σημ.: (*) = υπηρεσίες ενδιάμεσων, τρίτων

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί ένα αποδοτικότερο περιβάλλον εργασίας που θα απογειώσει τα έσοδά σας όπως ποτέ πριν !
Με εκτίμηση,
Για την Nova Idea Hospitality
Θεμιστοκλής Μπουρτζινάκος
Χρήστος Ρουμελιώτης 

https://www.novaideahospitality.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου