Έχετε το λόγο μας

To Room Hospitality Athens & Greece είναι μια ιδέα-συνέχεια μιας σειράς blogs που ο υπογράφων θεωρεί «δωρεάν οχήματα» για ένα ου-τοπικό ταξίδι στο φιλοξενείο-γη. Στο δρόμο ο οδηγός συναντά τοπία, καταλύματα, αξιοθέατα, ανθρώπους, φαινόμενα, ιδέες που μετά από μία αφ-αιρετική αξιολόγησή τους, αποτυπώνει τις εντυπώσεις του με ιδιαίτερο τρόπο. Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο-γη για το όμορφο αυτό ταξίδι και την δωρεάν παροχή άπειρων αγαθών και υπηρεσιών στους παραμένοντες … Παράλληλα μοντέρνα ή παραδοσιακά καταλύματα καλούνται να αποδείχνουν κάθε στιγμή την ικανότητα τους να αποπληρώνουν με ωραίο, σεμνό και value for money τρόπο τις ανάγκες των πελατών τους.

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

Heritage Hill, 4* star hotel near National Museum of Contemporary Art Αthens

Heritage Hill 4* Hotel

Heritage Hill Hotel:

Είμαι το "χαλάκι" της Αθήνας. Η τοποθεσία μου είναι στη νότια είσοδο έξοδο της Αθήνας, Address: Leof. Andrea Siggrou 61, Athina 117 45, Phone: 21 6939 7700. Σε μένα θα "πατήσεις" για να επισκεφθείς την πόλη. Σε μένα θα πάρεις μια ανάσα και θα πάρεις τη λεωφόρο προς την θάλασσα, ημερήσια εκδρομή στο Σούνιο. Εδώ σε μένα μπορείς να ερωτευτείς, να ρεμβάσεις, να αγαπήσεις, να χαλαρώσεις.  Εδώ μπορείς να κλείσεις τα επαγγελματικά σου ραντεβού. Είτε φτωχός είτε πλούσιος να εργαστείς από μακριά. Το χαμόγελο της Υποδοχής που χαρίζει η Elia και η φροντίδα της Άννας σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι ανήκεις σε μια φιλόξενη οικογένεια μακριά από το σπίτι σου. Α τι όμορφα!

Τα Χριστούγεννα είναι μια καλή ευκαιρία να επισκεφθείτε την Αθήνα και να την εξερευνήσετε. Στήλες Ολυμπίου Διός, η Πύλη Αδριανού, Σύνταγμα, Ακρόπολη, Μοναστηράκι, Ομόνοια, Metro Συγγρού Φιξ είναι πολύ κοντά.

Το Heritage Hill Hotel είναι ένα γοητευτικό μοντέρνο ξενοδοχείο. Σας παρέχει σιγουριά, ασφάλεια, απολαυστικό ύπνο, χορταστικό πρωϊνό, καλούδια υποδοχής και γευστικά ποτά στο φιλικό χώρο του μπαρ. Οι υπεύθυνοι της Υποδοχής είναι σε ετοιμότητα για εξυπηρέτηση όλο το 24ωρο. Είναι καλά ενημερωμένοι να παρέχουν όλες τις πληροφορίες, κατευθύνσεις και διευθύνσεις για να περάσετε καλά σε θέματα διασκέδασης και πολιτισμού στην πόλη. 

Οι κυρίες Elia, Anna, το υπόλοιπο προσωπικό και η Διεύθυνση του ξενοδοχείου σας εύχονται από καρδιάς, Καλή Διαμονή, Καλά Χριστούγεννα, με Υγεία και Ευτυχία το 2023.

Η Ansa car rental, υποστηρίζει το Heritage Hill και παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων (delivery & pick up, αεροδρόμιο), ύστερα από συνεννόηση.

 22/12/2022

 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου