Έχετε το λόγο μας

To Room Hospitality Athens & Greece είναι μια ιδέα-συνέχεια μιας σειράς blogs που ο υπογράφων θεωρεί «δωρεάν οχήματα» για ένα ου-τοπικό ταξίδι στο φιλοξενείο-γη. Στο δρόμο ο οδηγός συναντά τοπία, καταλύματα, αξιοθέατα, ανθρώπους, φαινόμενα, ιδέες που μετά από μία αφ-αιρετική αξιολόγησή τους, αποτυπώνει τις εντυπώσεις του με ιδιαίτερο τρόπο. Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο-γη για το όμορφο αυτό ταξίδι και την δωρεάν παροχή άπειρων αγαθών και υπηρεσιών στους παραμένοντες … Παράλληλα μοντέρνα ή παραδοσιακά καταλύματα καλούνται να αποδείχνουν κάθε στιγμή την ικανότητα τους να αποπληρώνουν με ωραίο, σεμνό και value for money τρόπο τις ανάγκες των πελατών τους.

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

Hotel Acropolis View. Under the gaze of the goddess Athena who eternally resides in the glorious monument of the Acropolis. Ξενοδοχείο με θέα στην Ακρόπολη. Κάτω από το βλέμμα της θεάς Αθηνάς που αιώνια κατοικεί στο ένδοξο μνημείο της Ακρόπολης.

Hotel Acropolis View

 https://www.acropolisviewhotel.gr/

Δεν είναι πολλά τα ξενοδοχεία στην Αθήνα που συναντάς μια τόσο θερμή υποδοχή. Και όμως στο Ακρόπολις Θέα όπου ο Χριστόφορος είναι ο πρεσβευτής της Αρχαίας Αθήνας, συμβαίνει αυτό. Το ξενοδοχείο στο οποίο είναι τιμονιέρης ο έμπειρος αυτός άνθρωπος εδώ και πολλά χρόνια βρίσκεται ακριβώς κάτω από τα ιστορικά "ρουθούνια" της Ακρόπολης. Ανηφορίζοντας προς το λόφο βρεθήκαμε στο ήσυχο δρομάκι της Γουέμπστερ 10, 11742, Τηλ.: 210 9217 303-5 Fax: 210 9230 705 Email: av_hotel@otenet.gr. Ανυπομονείς να κάνεις check in και να ξεχυθείς στις πλαγιές του λόφου ώς άλλος Henry Miller, και να καταλήξεις στο πολύβουο μνημείο. Τουλάχιστον κάπως έτσι φαντάζομαι να κάνει ο επισκέπτης. Εδώ όμως δεν πρόκειται για επισκέπτη. Πρόκειται για τον υπογράφοντα το ποστ, "παλιά καραβάνα" τουρισμού Χρίστο Ρουμελιώτη που για προωθητικούς λόγους επισκέπτεται τα ξενοδοχεία αυτές τις μέρες, ώστε οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων ANSA CAR RENTAL του τριακονταετούς γραφείου να έχουν τη καλύτερη δυνατή ανταπόκριση.. Αυτό το κειμενάκι που βλέπετε δεν είναι σαν τα άλλα στα site. Είναι χαλαρό, διαφορετικό, γιατί αυτά τα συναισθήματα με πλημμύρισαν όταν συνάντησα τον Χριστόφορο. Ενδιαφέρον για τον άνθρωπο, την υγεία, τη ζωή, τους συνεργάτες την κίνηση τους πελάτες. <<Μια χαρά γεμάτο το ξενοδοχείο>>, λέει ο Χριστόφορος πριν κατά τη διάρκεια και μετά τα Χριστούγεννα 2022/2023. Οι Αμερικάνοι είναι σταθεροί πελάτες πολλά χρόνια σε μεγάλο ποσοστό. Το προτιμούν λόγω θέσης και ποιότητας που έχει να κάνει με τα δωμάτια, το προσωπικό τη φροντίδα. Περιποιημένα Χριστουγεννιάτικα καλούδια σας περιμένουν στο σαλόνι.. κοπιάστε.. Η αποθέωση ήταν η θέα στο Roof Garden.. Αχόρταγα επιδόθηκα σε πολυάριθμες φωτογραφίες, το θαυμασμό στο μνημείο το οποίο ήταν ακριβώς πάνω από το κεφάλι μου.. ένας άλλος κόσμος μέσα στη κοσμόπολη που λέγεται Αθήνα και που με πολύ κόπο προσπαθούν οι αρχές να καταστήσουν ξεχωριστή..  ACROPOLIS VIEW: Ξενοδοχείο κλασσική αξία διατηρεί μνήμες, ιστορίες, υποσχέσεις για ένα αισιόδοξο μέλλον στην καρδιά της Αθήνας προσφέρει μια 100% θετική εμπειρία. Καλές Γιορτές με υγεία και ευτυχία λοιπόν εύχομαι στο προσωπικό και στους επισκέπτες αξέχαστες διαμονές.. / Χρήστος Σ.Ρουμελιώτης. Βλέπε tag για την Ακρόπολη στο blogspot μου.


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου